Anna

Olen Anna ja autan Sinua löytämään juuri Sinua palvelevan ruokavalion!

Olen äärettömän kiinnostunut ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiimme ja olen saanut tehdä siitä itselleni ammatin. Olen lisensoitu (Trainer4You) ravintovalmentaja. Lisäksi opiskelen Precision Nutrition Level 1– sertifikaattia saadakseni lisää työkaluja niin ravintotietouteen, kuin myös valmentamiseen. Luen lisäksi paljon alan kirjallisuutta kartuttaakseni osaamistani sinun hyväksesi.

Olen kasvanut erilaisten dieettien ja ylipainon aiheuttaman huonon itsetunnon sävyttämässä perhepiirissä ja opetellut vasta aikuisiällä arvostamaan omaa kehoani ja sitä, millä sitä ruokin. Tavoitteenani onkin muokata asiakkaani pois dieetinomaisesta ajatusmaailmasta ja opettaa keinot ravitsevaan ja samalla painonhallintaan vaikuttavaan syömiseen laskematta kaloreita tai kieltäytymisen keinoin!  Uskon, että hyvinvointi lähtee lautaselta ja kehomme kertoo kyllä mitä se tarvitsee, kunhan vain opimme sitä kuuntelemaan.

Valmennuksissani teen töitä kanssasi henkilökohtaisesti, jolloin pystyn ottamaan huomioon elämäntilanteesi, nykyiset ruokailutottumuksesi ja muut syömiseesi vaikuttavat asiat. Pidemmissä valmennuksissa antamani suositukset istutetaan arkeesi riittävän maltillisessa tahdissa varmistaaksemme muutoksen pysyvyyden.

Kanssani saat siis ravintovalmennuksen lisäksi myös kokonaisvaltaisempaa elämäntapaohjausta.

Valmennus sopii sinulle, jos

-haluat pudottaa painoa
-haluat saada painosi omaan hallintaasi
-haluat jaksaa paremmin
-haluat saada enemmän energiaa arkeesi
-haluat voida hyvin
-haluat aktivoitua arjessa
-haluat kiinteytyä
-tarvitset urheilua tukevan ravitsemuksen
-kaipaat muutosta nykyiseen ruokavalioosi

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin olla avuksi juuri Sinulle!
Ensimmäinen, valmennuksen kartoitustapaaminen on aina maksuton.

Toimin pääsääntöisesti Raision, Turun ja Naantalin alueella.
Kysy myös mahdollisuutta etävalmennukseen!