Liikunnalliset Eväät

Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden löytää myös liikunnan ilon ja siinä Teitä auttaa Roni.

Roni Tilander

Moi! Olen vuonna -88 syntynyt maskulainen lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja Trainer4you -koulutuksen kautta.

Liikunta ei ole aina ollut osana elämääni. Koulussa olin yleensä viimeisiä, jotka valittiin liikunnantunnilla joukkueeseen, ja oma panostus liikkumiseen oli muutenkin hyvin vähäistä. Ylipainoa ei silloin kuitenkaan päässyt kertymään, mutta huonot syömistavat ja liikkumattomuus tekivät kyllä tulosta siinä, että olo oli usein hyvin vetämätön, eikä mihinkään jaksanut keskittyä. Olin niin sanotusti “laiha läski”

Oma intohimo kuntosaliharrastukseen alkoi noin 18-vuotiaana ja tuo intohimo on kasvanut vuosi vuodelta. Pääasiallisin kiinnostukseni on ollut lähinnä kehonmuokkauksessa, mutta iän karttuessa olen keskittynyt enemmän toiminnallisiin harjoitteisiin ja lihastasapainon kehittämiseen. Alaan kuuluu jatkuva itsensä kehittäminen ja syksyllä 2019 sain koulutusputken personal trainerina päätökseen.

Valmentajana olen kannustava ja vaativa, mutta kuitenkin rento tyyppi. Valmennuksissani näen aina asiakkaan kokonaisuutena. Pelkästään kuntosaliohjelmilla ei muutoksia tehdä. En myöskään epäröi ohjata sinua muualle, mikäli koen, että tapauksesi vaatii esimerkiksi lääkärin tai fysioterapeutin tapaamista ennen valmennusta.

Ronin valmennuksista enemmän tietoa täältä.