Annan Eväät Oy

Lihottaako makkara?

elok. 08, 2022

”Mitähän helvettiä mun pitäisi oikein syödä? Tai jättää syömättä?

Vaikka miten vähennän ja vähennän syömisiä, paino nousee silti. Energiaa ei riitä oikeastaan mihinkään. Paitsi kertymänä vyötärölle.”


Oletkos koskaan miettinyt, millainen suhde sulla on ruokaan ja syömiseen?


Liittyykö siihen uskomuksia ja olettamuksia, opittua tietoa tai luettuja ”laihduta kolmessa päivässä 10kg syömällä parsaa/pinaattia/porkkanaa tai enminätiedä vaikka popcornia”- uutisia? 


Uskotko, että ilta kuuden jälkeen syöminen lihottaa?


Ajatteletko, että pulla on saatanasta?


Vai koetko, että liikkumalla enemmän ja syömällä vähemmän pääsee varmasti asettamiinsa kehollisiin tavoitteisiin? 


Mun mielestä meidät on hukutettu lapsuudesta saakka niin ristiriitaisiin viesteihin kehomme huoltamisesta, että nykypäivän pahoinvointi ei ole ollenkaan ihme. 


Kananmuna on tästä oiva esimerkki. Milloin se on ollut myrkkyä elimistöllemme ja milloin täydellinen paketti kaikkea sitä, mitä kehomme voisi ikinä tarvitakaan! En yhtään ihmettele, miksi asiakkaani(kin) ovat kovin hämmentyneitä ruokavalintojen edessä.


Tuo asiakkaaniKIN tulee siis siitä, että eivät nämä asiat aina niin selkeitä ole itsellenikään olleet. 

Mutta sitten aloin kiinnostumaan siitä, miten kehomme toimii ja opin koko ajan lisää ruoan vaikutuksesta hyvinvointiimme. 


Parasta tässä on se, että ruokaa saa syödä! Herkullista, monipuolista, ravitsevaa ja palkitsevaakin ruokaa. Mitään ei kielletä, mistään ei luovuta, mitään ei tehdä väkisin. 


Laitetaan vain asioita eri suhteisiin keskenään. 


Ja lähestytään näitäkin asioita pitkän aikavälin suunnitelmalla. Jos sun lempiruoka on vaikkapa grillattu makkara (koska kesä), voidaan yhdessä miettiä, mitä tapahtuu tavoitteillesi, jos grillaat joka päivä kymmenen makkaraa.


Yksittäinen päivä, jonka aikana grillaat kymmenen makkaraa, ei tuhoa painonpudotustavoitettasi. Vaan.


Valintamme toistettuna uudestaan, uudestaan ja uudestaan, joko vievät meitä kohti tavoitteitamme, tai poispäin niistä.

Syöt sitten makkaraa tai et, mulla on sulle tarjous. Jos sä haluaisit tietää, miten nykyinen ruokavaliosi palvelee sun tavoitteita, jatka lukemista.


Haluan tarjota lukijoilleni tämänhetkisen ruokavalion analyysin

tarjoushintaan 119€ (norm. 149€). Tarjous on voimassa 15.8. saakka ja voit tilata analyysin itsellesi yhteydenottolomakkeen kautta. 


Ruokavalion analyysissä täytät ruokapäiväkirjaa annettujen ohjeiden mukaan kolmen päivän ajan. Esitietojen ja täytetyn ruokapäiväkirjan pohjalta saat palautteen, joka sisältää arvioni nykyisen ruokavaliosi laadusta, ravintoaineiden jakautumisesta, kuitujen saannin tason, energiansaannin määrän, sekä arvion vitamiinien ja kivennäisaineiden saannista. 


Pakettiin kuuluu myös yhden esimerkkipäivän ruokailut oman tavoitteesi pohjalta, oli se sitten painonhallinta, energian lisääminen tai urheilullisen elämän tueksi tarkoitettu ravintosuositus. Tilaa omasi tästä!


Suosituksessa otetaan huomioon ruokamieltymyksesi, ruokapäiväkirja on siis myös sitä varten. Analyysin avulla voit rakentaa itseäsi parhaiten palvelevan ruokavalion ja saavuttaa tavoitteesi syömällä, ei syömättömyydellä! Analyyseja on tarjolla rajattu määrä, varaa oma paikkasi pian!


Rakenna hyvinvointisi perusta! Syö! Nauti!

Tekijä Anna Lassila 04 Sep, 2022
HALLINNOIMALLA VAI HALIMALLA
Tekijä Anna Lassila 21 Aug, 2022
Lomakuulumisia
07 Mar, 2021
Halusin avata matkaani yrittäjäksi ja sen lisäksi kertoa, millaisia viikkoni ja jopa päiväni ovat. Tämä teksti on (ainakin tällä erää) viimeinen kolmiosaisesta kirjoitussarjasta.  Yrittäjän arki on jokaisella yrittäjällä varmasti hyvinkin erilaista, tämä on tarina Annan Eväistä. Mulle on tärkeää toteuttaa työtäni omasta hyvinvoinnista käsin. Olla itse omien oppieni esikuva ja malli. Varmistan päivittäin jaksamiseni ja energiani riittävyyden ensisijaisesti siis syömällä. Syöminen on kivaa! Ja hyvin usein se olen mä, joka ne meidän perheen ruoat myös kokkaa. Kaupassa käydään 1-2 kertaa viikossa, koska pyritään ostamaan viikon tarpeet aina kerralla. Tehokasta.
Share by: